skip to Main Content
DIA INTERNACIONAL DE LES COOPERATIVES
Notícies

Dissabte 2 de juliol es commemora el centè aniversari del Dia Internacional de les Cooperatives, (#Coopsday), una data proclamada per l’Aliança Coopertiva Internacional i fixada per l’ONU.

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ens conviden a commemorar aquest aniversari tan especial assistint a l’acte del divendres 1 de juliol que ha organitzat la Confederació de cooperatives de Catalunya (CoopCat).
 
El lema d’enguany és: “Les cooperatives construeixen un món millor“.

Es vol valorar l’esforç i el compromís del cooperativisme per crear una societat més justa i solidària, on tothom tingui les mateixes oportunitats, sense deixar ningú enrere.
 
Des dels seus naixements, ara fa 170 anys, les cooperatives catalanes han proporcionat serveis essencials a la comunitat, han construït un teixit econòmic sostenible i durador, i han millorat la societat del benestar, fruit de la riquesa del treball col·lectiu. Així doncs, la seva contribució per fer un món millor és molt rellevant. 

Podeu llegir aquí el Manifest elaborat per la CoopCat conjuntament amb la fundació Roca i Galès.
 
INFORMACIÓ BÀSICA DE L’ACTE
Data: divendres 1 de juliol
Hora: 9:30 h
Lloc: Sala 01 de la Lleialtat SantsencaCom arribar-hi.
És un esdeveniment obert però, tot i que no hi ha restriccions, us demanem que us inscriviu per tenir una previsió d’assistència. 

PROGRAMA DE L’ACTE
9:30 h – Obertura de l’acte
Sr. Guillem Llorens, president de la Confederació de Cooperatives de Catalunya farà un balanç del cooperativisme català l’any 2021.
 
M. Hble Sr. Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball, intervindrà a la celebració DiadaCoop 2022.
 
9:45 h – Lectura del Manifest  
Lectura coral del manifest del Dia Internacional de les Cooperatives. 
 
10 h  – Esmorzar musical
Esmorzar amb música en directe. Moment per retrobar-nos i compartir experiències amb la resta de companyes.

Back To Top