skip to Main Content
Convocatòria per al suport a la modernització de les entitats del Tercer Sector
Ajuts i subvencions | Notícies

El passat 17 de novembre el Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030 va publicar l’ordre DSA/1110/2022, que estableix les bases i la convocatòria de subvencions per al suport a la modernització de les entitats del Tercer Sector, finançades a càrrec dels fons europeus Next Generation.

Aquesta convocatòria forma part del Component 22 “Pla de xoc per a l’economia de les cures i reforç de les polítiques d’inclusió” del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Se’n podran beneficiar aquelles entitats aquelles entitats d’àmbit estatal amb personalitat jurídica pròpia, sempre que pertanyin a les entitats del Tercer Sector d’Acció Social, legalment constituïdes com a entitats d’àmbit estatal com a mínim tres anys abans a la data de publicació de la convocatòria de subvencions i disposar de solvència econòmica i financera suficient per a garantir l’execució de les actuacions previstes en la sol·licitud.  

Les activitats i actuacions que es podran finançar són les següents:

  • Línia d’acció 1: Millora de la intervenció social i/o promoció de la innovació social a través d’actuacions de transformació digital que contribueixin a la modernització dels serveis socials.   
  • Línia d’acció 2: Estratègia de transformació digital:  
  • Línia d’acció 3: Digitalització dels processos i fluxos interns de l’entitat per accelerar-ne l’acció social. 
  • Línia d’acció 4: Potenciar el suport i la participació de la base social de l’entitat. 
  • Línia d’acció 5: Incrementar les competències digitals dels i les professionals, persones beneficiàries i persones voluntàries de l’entitat.   

El termini per presentar-se a aquesta convocatòria comença a comptar el 24 de novembre, en un termini de 12 dies hàbils a partir de la publicació al BOE (publicada el 23 de novembre de 2022). Més informació i bases.  

També us compartim el webinar que LKS NEXT ha fet amb l’objectiu d’oferir ajuda sobre les claus per a aplicar a aquesta ajuda. Consulta’l aquí.

Back To Top