skip to Main Content
Convocatòria Oberta: Projecte Lliures
Ajuts i subvencions

Un any més, arriba el Projecte Lliures per impulsar iniciatives transformadores i emancipadores d’arreu del territori que combatin les desigualtats, mitjançant l’obertura d’una nova convocatòria d’ajudes. Fins al 21 d’abril, es el període de rebuda de sol·licituds, d’on sortiran els projectes que acompanyarem enguany gràcies a les aportacions econòmiques rebudes per part de la societat civil.

El context de creixents desigualtats socials a Catalunya ens ho demana: cada vegada hi ha més persones i col·lectius en risc d’exclusió social i sense accés a drets bàsics. En aquest context, Lliures
continua sumant la força de tres entitats de l’àmbit cultural, de l’economia social i solidària i de l’acció social (Òmnium Cultural, Coop57 i ECAS – Entitats Catalanes d’Acció Social) per actuar contra el creixement i la cronificació de la pobresa a Catalunya.

Enguany posen 120.000 € al servei de nous projectes que actuen en les línies següents:

  1. Pobresa cronificada i exclusió agreujada per l’atur.
  2. Infants i joves en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social i/o que pateixen violències
  3. Manca d’una llar digna.
  4. Emergència alimentària i de necessitats bàsiques.

A les bases següents s’indiquen els requisits necessaris per poder presentar una proposta, així com els terminis d’admissió i adjudicació. Per presentar correctament una proposta, a més, cal respondre el formulari, al qual s’adjuntarà la Fitxa de projecte amb els camps emplenats degudament.

Documentació i formularis

El període de recepció de sol·licituds va del 18 de març al 21 d’abril del 2024, tots dos inclosos. Les propostes rebudes després que acabi el termini establert no seran admeses. La resolució del procés s’anunciarà a finals de juny del 2024.

Sessions informatives

Per a qualsevol dubte, pots consultar aquest document de Preguntes freqüents o inscriure’t a les sessions informatives en línia a través d’aquest formulari.

  • Dijous 21 de març de 17:30 h – 18:30 h
  • Dimarts 26 de març de 10 h a 11:30 h
  • Dimarts 2 d’abril de 18 h a 19 h

Més informació.

Back To Top