skip to Main Content
Convocatòria de subvencions BruixIT
Ajuts i subvencions

La Secretaria de Polítiques Digitals i la Secretaria de Treball impulsen conjuntament la convocatòria de subvencions BruixIT.

L’objectiu és potenciar l’emprenedoria digital liderada per dones, d’una banda, i la innovació tecnològica en el cooperativisme, de l’altra.

Aquesta convocatòria, que es publicarà properament al DOGC, es regeix per l’ordre EMT/209/2023, de 8 d’agost, per la qual s’aproven i es fan públiques les bases reguladores que han de regir la subvenció dels projectes BruixIT.

La finalitat d’aquestes bases és potenciar l’emprenedoria femenina de base tecnològica, donar suport als processos que permetin mancomunar recursos i invertir conjuntament per desenvolupar i adaptar eines digitals i tecnològiques i estendre’n l’ús a sectors poblacionals en risc d’exclusió digital.

De la mateixa manera, es vol introduir les cooperatives en els ecosistemes de suport a l’emprenedoria innovadora, elevant-ne la participació en els programes d’R+D+I, i aprofitar els models cooperatius on les persones usuàries dels serveis digitals siguin copropietàries i puguin gestionar-los democràticament.

En definitiva, la convocatòria BruixIT triangula la innovació, l’emprenedoria femenina i la sobirania tecnològica. Us animem a presentar els vostres projectes tecnològics, tenint en compte que la subvenció permet cobrir les vostres necessitats de despesa corrent com inversió.

Més informació, Bases i Annexos.

Back To Top