skip to Main Content
Contractació i compra pública responsable
Notícies

La Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS) ha començat el 2022 amb una nova proposta informativa i divulgativa per a fomentar l’ESS des dels municipis de Catalunya. I ho fa compartint l’experiència de tres municipis membres que donen les clau de diversos aspectes de la contractació i compra pública responsable (CCPR).

– Vídeo de “Procés de contractació de l’Ajuntament de Manlleu”, on s’explica tot el procés de contractació i compra pública responsable de l’Ajuntament de Manlleu, amb la participació de Betlem Parés Cuadras, cap de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica.

– Vídeo de “Els tres tipus de contractació menor”, on veurem els tres tipus de contractació menor que poden ajudar a fomentar la contractació i compra pública responsable des dels ajuntaments. Amb Miguel Doñate Sastre, regidor d’Economia Social i Solidària i Contractació Pública Sostenible de l’Ajuntament de Cabrils.

– Vídeo de “Transversalitat i eines de la contractació i compra pública responsable”, on veurem eines, idees i recursos sobre la contractació i compra pública responsable per fomentar-la des de la transversalitat. Amb Carles Anson Massich, Coordinador Unitat Transparència, Govern Obert i Responsabilitat Social Corporativa de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Més informació a https://xmess.cat/la-xmess-publica-una-serie-de-podcasts-i-videos-sobre-contractacio-i-compra-publica-responsable/

Back To Top