skip to Main Content
Contractació en pràctiques de persones joves en situació d’atur per a empreses i cooperatives de treball associat
Ajuts i subvencions

Contractació en pràctiques de persones joves en situació d’atur per a empreses i cooperatives de treball associat (SOC – Contractació pràctiques).

Persones destinatàries

Joves més grans de 16 anys i menors de 30 anys, i han de complir els requisits següents:

  • a) Estar inscrites a l’Oficina de Treball corresponent del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a persones demandants d’ocupació no ocupades (DONO) i amb capacitat per formalitzar un contracte de treball en pràctiques en el moment de la seva signatura.
  • b) Acreditar la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional, així com complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Termini de presentació de sol·licituds

Des del 31 de desembre de 2021 a las 9h fins al 31 de març de 2022 a les 15h.

Tots els requisits i detalls d’aquesta convocatòria es poden consultar en https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/detall/article/Contractacio-en-practiques-de-persones-joves-en-situacio-datur-per-a-empreses-i-cooperatives-de-treball-associat-SOC-Contractacio-practiques

Back To Top