skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

Informació

Data: 25 maig 2023
Hora: 18:00 - 19:30
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
https://serveis.ateneucoopbll.cat/program/maig-cooperatiu-1

Lloc

Seu comunalitat Benviure

Organitzadors

creaRSA SCCL
associació MigrESS

Taula rodona: Economia solidària antiracista, reptes i eines.

25 maig 2023 @ 18:00 - 19:30

En aquesta jornada, juntament amb les companyes del Cercle de Migracions de Coòpolis, es parlarà sobre les desigualtats que afronten les persones d’origen migrant i divers, i que, habitualment es manifesten com a explotació, precarització, invisibilització i racisme social i institucional.

Es reflexionarà sobre com l’economia social i solidària, com a eina transformadora de les relacions de producció i reproducció del capitalisme dominant, és imprescindible que s’autoqüestioni i treballi des de i amb la diversitat per a construir una realitat social sense racisme ni privilegis diferencials que afavoreixen l’exclusió social i laboral.

Objectius:

  • Afavorir la reflexió i debat sobre els impactes del RACISME en la vida social, laboral, economica y cultural de les persones migrades i racialitzades.
  • Promoure pràctiques de inclusió laboral des d’una perspectiva antiracista.
  • Impulsar propostes  col·lectives vers la inclusió socioeconòmica de  personas migradas i racialitzades dins el teixit de l’ESS al territori.

Organitza: creaRSA SCCL (Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat) i associació MigrESS (Cercle de Migracions de Coòpolis, Ateneu Cooperatiu de Barcelona), amb la col·laboració de la Comunalitat Benviure.

INSCRIPCIÓ

Back To Top