skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

Informació

Data: 17 maig 2023
Hora: 10:00 - 14:00
Etiquetes de l'Esdeveniment:

Lloc

Citilab
Plaça Can Suris s/n
Cornellà, España
+ Mapa de Google

Social Day Challenge – Juntes solucionem reptes de la comarca!

17 maig 2023 @ 10:00 - 14:00

El proper 17 de maig al Citilab de Cornellà, l’entitat Innobaix del Cercle 4: Innovació i Indústria organitza, amb col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat el Social Day Challenge, un esdeveniment per reflexionar sobre diversos reptes socials, ambientals o de territori.

L’objectiu principal de la jornada és crear sinergies   entre   cooperatives   i corporacions,  que  permetin  generar  projectes Singulars, per rebre finançament, mitjançant la intercooperació, dues cooperatives i més entitats. Els Projectes Singulars tenen per objectiu generar ocupació a través de la creació de nous projectes empresarials, noves línies de negoci, noves empreses, nous mercats, en el marc de l’economia social i cooperativa i aprofitant oportunitats estratègiques del propi sector d’activitat, o del territori.

Així doncs, es realitzarà un taller per la creació de projectes d’intercooperació entre totes les assistents que posteriorment rebran el nostre suport pel seu desenvolupament amb mentories. Aquests projectes han de permetre la creació de valor per a la ciutadania i per al territori, i finalment llocs de treball en cooperatives, associacions, fundacions i societats laborals.

A través de quines accions podem adaptar les persones, especialment joves i gent amb més de 50 anys, a l’atur als perfils demandats per les empreses i entitats del territoris; o com podem millorar la mobilitat “intermunicipal” entre els municipis de la comarca amb criteris de sostenibilitat, són alguns dels reptes que es treballaran per generar intercooperació al llarg de la jornada.

Però l’esdeveniment no acaba aquí; donarem suport amb mentories individualitzades amb les que poder desenvolupar el vostre projecte d’intercooperació i que pugui presentar-se a trobar finançament pel seu desenvolupament.

I, tot això és per mi?

La jornada està adreçada a tot tipus d’entitats amb ganes de fomentar l’intercooperació, compartir coneixement i generar potencials projectes conjunts.

A través del plantejament de reptes i la resolució conjunta d’aquests durant les activitats i tallers dinamitzades per Innobaix i Heres Social es busca aconseguir una transformació real de la societat econòmica del Baix Llobregat.

Contacte:

T’hem convençut? No esperis a contactar amb nosaltres!

Mail: ccapitan@innobaix.cat 

INCRIU-T’HI!

Back To Top