skip to Main Content
Carregant Esdeveniments
Inscripcions

Informació

Data: 25 abril
Hora: 9:30 - 12:30
Categories d'Esdeveniment:
,
Lloc web:
http://ateneucoopbll.cat/?post_type=tribe_events&p=4447&preview=true

Lloc

Citilab
Plaça Can Suris s/n
Cornellà, España
+ Mapa de Google

Organitzador

Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat
Phone
+34 936 85 24 00
Correu electrònic
ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat
Visualitza el lloc web de Organitzador

Social Day Challenge 2024 (2a Edició)

25 abril @ 9:30 - 12:30

L’entitat Innobaix del Cercle 4: Innovació i Indústria organitza, amb col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitza el Social Day Challenge (2a edició), un esdeveniment per reflexionar sobre diversos reptes socials, ambientals i econòmics del territori.

Us convidem a participar d’aquest esdeveniment on us explicarem reptes que hem identificat a la nostra comarca i dels que podeu participar proposant i creant solucions intercooperant amb altres organitzacions com la vostra.

L’objectiu principal de la jornada és crear sinergies entre cooperatives i organitzacions i empreses, que permetin generar projectes que solucionin els problemes i reptes.

La jornada està adreçada a tot tipus d’entitats amb ganes de fomentar l’intercooperació, compartir coneixement i generar potencials projectes conjunts.

És per això que hem creat un formulari molt breu amb el qual ens ajudarem a definir accions que ajudin a l’enfortiment actual i futur de les vostres organitzacions i projectes. Les accions resultants les treballarem al Social Day Challenge! Teniu temps de respondre el formulari fins el 4 de març.

Però l’esdeveniment no acaba aquí!

Us donarem suport amb mentories individualitzades amb les quals poder desenvolupar el vostre projecte d’intercooperació si així ho demaneu.

Back To Top