skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

Informació

Data: 4 maig 2022
Hora: 14:00 - 16:30
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
http://serveis.ateneucoopbll.cat/program/maig-cooperatiu

Lloc

Escoles Velles
Carretera de Barcelona, 1
Sant Andreu de la Barca, Barcelona España
+ Mapa de Google
Phone
936 356 407
Visualitza el lloc web de Lloc

Organitzador

Consell Comarcal del Baix Llobregat
Phone
936852400
Visualitza el lloc web de Organitzador

Per qui, què, quan, on, com i per què publicar a les xarxes socials?

4 maig 2022 @ 14:00 - 16:30

Tenir un coneixement de les diferents xarxes socials i sobretot enfocar de forma estratègica la comunicació de qualsevol tipus d’empresa, incloses les empreses d’economia social i solidària, a través d’aquest canal i recursos al mateix temps que donar eines per optimitzar els resultats i la gestió.

Durant la sessió és coneixerà l’evolució de les xarxes socials, principals dades de l’ús de les xarxes socials, conceptes bàsics de màrqueting digital per tenir millor resultats a les xarxes socials, perfil del client. Què hem d’esperar de les xarxes socials i què no. A quina xarxa social he d’estar? Principals característiques de cada una i mirar quina és millor per a cada tipus de públic. En quantes he d’estar? Per què he de publicar? Què vol dir estar a les xarxes socials? Com m’he d’implicar i quina feina em comportarà? Per qui he de publicar? Quan i quan he de publicar? Què he de publicar? Contingut i tipus de publicació. Com he de publicar? 10 idees que t’ajudaran a fer que aquesta acció sigui més efectiva.

Adreçat a empreses, comerços, professionals i també a empreses d’economia social i solidària, que saben que s’han de posar a les xarxes socials, però no tenen clar quina estratègia seguir, i en cas que hi siguin que volen millorar-la.

Acte emmarcat dins del Maig Cooperatiu, inscriu-t’hi a http://serveis.ateneucoopbll.cat/program/maig-cooperatiu

Back To Top