skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

Informació

Data: 16 setembre 2021
Hora: 12:00 - 14:00
Lloc web:
https://ideasforchange1.typeform.com/to/GAw1zG9j

Lloc

Taller Online

Pentagrowth Disruption Hub

16 setembre 2021 @ 12:00 - 14:00

Des d’Ideas for Change, com a entitat agrupada de l’Ateneu, ens convidan a participar en el taller online gratuït “Pentagrowth Disruption Hub“, un curs assistit per buscar millores innovadores per a l’economia social i solidària del futur.

Del 16 de setembre al 14 d’octubre, cada dijous de 12 a 14h, obtindreu una nova mirada per dissenyar i executar accions que fomentin la diversitat, la igualtat i la justícia social. Les sessions exploraran els reptes actuals dins del sector com la creació d’ocupació o el foment d’iniciatives que responguin a les necessitats ciutadanes en l’ecosistema digital.

La formació està basada en  Pentagrowth, una metodologia pel disseny de solucions disruptives que resulta interessant per a qualsevol entitat i organització que vulgui posar en pràctica estratègies i eines de treball en equip per innovar i generar un impacte positiu en el sistema. El curs proporciona accés gratuït a l’Acadèmia Pentagrowth, per formar-se i conèixer en profunditat el mètode d’innovació.

Ja podeu inscriure-us a través d’aquest enllaç

Si necessiteu més informació podeu escriure a marinahenriques@ideasforchange.com

Back To Top