skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

Informació

Data: 14 octubre 2021
Hora: 10:00 - 14:00
Lloc web:
https://www.innobaix.cat/esdeveniment/obstacles-a-lhora-demprendre-en-femeni/

Lloc

Unió de Cooperadors de Gavà
Rambla de Maria Casas, 102
Gavà, Barcelona España
+ Mapa de Google
Phone
93 633 34 50
Visualitza el lloc web de Lloc

Obstacles a l’hora d’emprendre en femení

14 octubre 2021 @ 10:00 - 14:00

Innobaix, en el marc del Cercle Unió de Cooperadors, organitza el Cicle de xerrades d’emprenedoria en femení per a la transformació social.

L’objectiu d’aquest cicle format per dues sessions independents és ampliar els coneixements i competències sobre emprenedoria, Economia Social i Solidària i economies feministes, així com millorar l’autoconfiança i motivació de les dones participants. Està adreçat  a dones emprenedores, empresàries i als agents que treballen per a la promoció i suport de l’emprenedoria en femení amb clau de transformació social. El cicle de xerrades està íntegrament subvencionat.

Obstacles a l’hora d’emprendre en femení

Quins factors influeixen a l’hora d’emprendre? Per què continua existint una bretxa de gènere en l’àmbit de l’emprenedoria? Primera xerrada del Cicle Emprenedoria en femení per a la transformació social, on veurem quins són els obstacles a l’hora d’emprendre en femení i els 4 grans reptes per fer front a la bretxa de gènere. Veurem com posar en valor el paper de les dones emprenedores com a agents de canvi i com incorporar la perspectiva feminista al projecte emprenedor.

Data: 14 d’octubre de 2021 de 10 a 14 h.
Lloc: Unió de Cooperadors de Gavà.  Rambla de Maria Casas, 102. Gavà (Barcelona)
Més informació i inscripcions en aquest enllaç.
Back To Top