skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

Informació

Data: 17 octubre 2023
Hora: 5:00 - 19:00
Categoria d'Esdeveniment:
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,
Lloc web:
https://serveis.ateneucoopbll.cat/program/jornada-bones-practiques

Lloc

En línia

Organitzadors

Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat
Ajuntament del Prat de Llobregat

Jornada de Bones Pràctiques d’emprenedoria d’economia social, cooperativa i solidària

17 octubre 2023 @ 5:00 - 19:00

Jornada online per conèixer experiències d’èxit en el món de l’emprenedoria social, per aprendre un dels altres, amb format de participació oberta. Enguany, la jornada està dedicada a projectes creats i impulsats per joves emprenedors. En aquesta jornada Rubén Bagüés, de la cooperativa pratenca Heres Social, entrevistarà sis persones de cinc empreses diferents:

  • Magda Cebrián, CMO & Cofounder de Go Zero Waste – Startup d’impacte que desenvolupa productes i serveis per facilitar i acompanyar a persones, empreses i ajuntaments en el seu camí cap al residu zero.
  • Albert Marsà, Co-founder de MTK Space – Espai per a tirar endavant el teu projecte audiovisual o cultural, on podràs entrar i sortir quan el necessitis, sense limitacions d’horaris, en el qual podràs sentir-te lliure per a crear les teves produccions i sense pressions de cap mena per a portar a bon port els teus treballs audiovisuals.
  • Cristina Gómez i Ane Cabello Ruiz, Co-founders de Jump the line – Dissenya processos de participació comunitària per transformar espais comuns, utilitzant l’art i l’esport com a eines principals.
  • Gloria Gubianas Blanes, CEO and Co-founder, de Hemper – Projecte que va més enllà de la sostenibilitat, replantejant registres i fórmules obsoletes per construir una alternativa autentica i actual. Regenerar és teixir noves connexions; és utilitzar fibres i teixits que tornen a la terra més del que demanen; és crear aliances basades en el respecte i l’equitat.
  • Diego Soliveres Rodríguez, CCO de Timpers – Empresa on l’objectiu és naturalitzar, visibilitzar i millorar les condicions laborals i socials de les persones amb discapacitat en tots els àmbits de la vida.

Inscripcions.

Back To Top