skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

Informació

Data: 4 maig 2023
Hora: 12:00 - 14:00
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
http://ateneucoopbll.cat/acte/jornada-activar-la-teva-responsabilitat-social-corporativa-sense-sortir-del-prat/

Lloc

Centre Promoció Econòmica
Carrer de les Moreres, 48, 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona
Barcelona, El Prat de Llobregat 08820 España
+ Mapa de Google
Phone
934786878
Visualitza el lloc web de Lloc

Organitzador

Ajuntament del Prat de Llobregat
Phone
934 78 55 58
Visualitza el lloc web de Organitzador

Jornada “Activar la teva Responsabilitat Social Corporativa” sense sortir del Prat

4 maig 2023 @ 12:00 - 14:00

Us convidem a aquesta jornada especialment adreçada a les empreses del Prat per conèixer els projectes locals amb els quals poden activar la seva Responsabilitat Social Corporativa (RSC). La RSC és una forma d’actuació que adopten les empreses per dirigir la seva activitat de forma sostenible i ètica. El compromís de les empreses incorporant la RSC a la seva missió i valors influeix en la seva pròpia gestió en els àmbits econòmic, social i ambiental.

La primera part de la jornada serà una conferència de Silvia Ayuso, Directora académica de la Cátedra Mango de RSC – Investigadora (ESCI – Universitat Pompeu Fabra), que parlarà sobre RSC i càlcul del valor social que generen les organitzacions, especialment les dotze entitats del Prat que venen treballant el càlcul del valor social amb la metodologia VSI. La segona part serà una taula rodona amb la participació de diferents empreses locals que venen treballant la RSC: Associació i empresa d’inserció Saó, Fundació Espigoladors, etc.

En aquest acte es donarà a conèixer també el dossier que l’Ajuntament del Prat ha editat, on vint-i-una organitzacions locals proposen projectes per desenvolupar conjuntament amb les empreses de la ciutat.

T’animes? Inscriu-t’hi

 

Back To Top