skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

Informació

Data: 18 maig 2022
Hora: 9:00 - 14:00
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
http://serveis.ateneucoopbll.cat/program/maig-cooperatiu

Lloc

Escoles Velles
Carretera de Barcelona, 1
Sant Andreu de la Barca, Barcelona España
+ Mapa de Google
Phone
936 356 407
Visualitza el lloc web de Lloc

Organitzador

Consell Comarcal del Baix Llobregat
Phone
936852400
Visualitza el lloc web de Organitzador

Igualtat de gènere, més enllà de l’aplicació d’una llei

18 maig 2022 @ 9:00 - 14:00

Aprofundir en la llei d’igualtat de gènere i explicar les obligacions que tenen les empreses, incloses les empreses d’economia social i solidària, en aplicar la llei. Conèixer ajudes existents per posar en marxa un pla d’igualtat. Definir els passos a seguir per poder posar en marxa una política d’igualtat en les empreses. Desenvolupar la consciència de la importància de posar en marxa polítiques d’igualtat en les empreses.

Durant la sessió és coneixerà què diu la llei, novetats en les obligacions de les empreses, recursos que poden ajudar en el desenvolupament de la llei. Drets i obligacions de les empreses i els treballadors/es, com fomentar la igualtat de gènere dins de l’empresa, com crear un pla d’igualtat: com, què, quan… Beneficis d’implementar la igualtat i les bones pràctiques i errors més habituals.

Adreçat a empreses, responsables de RRHH o personal de comandament intermedi i també a empreses d’economia social i solidària, interessades en la igualtat de gènere i/o que volen implementar-la en la seva empresa.

Acte emmarcat dins del Maig Cooperatiu, inscriu-t’hi a http://serveis.ateneucoopbll.cat/program/maig-cooperatiu

Back To Top