skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

Informació

Data: 28 maig 2022
Hora: 11:00 - 19:00
Lloc web:
http://serveis.ateneucoopbll.cat/program/maig-cooperatiu

Lloc

Plaça Ramon Roigé i Badia
Plaça Ramon Roigé i Badia
El Prat de Llobregat, Barcelona España
+ Mapa de Google

Organitzador

Ajuntament del Prat de Llobregat
Phone
934 78 55 58
Visualitza el lloc web de Organitzador

Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat

28 maig 2022 @ 11:00 - 19:00

Organitzada conjuntament entre l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat, la #FESCdBLL 2022 acull una representació de l’Economia Social i Cooperativa (ESC) de la comarca del Baix Llobregat, per donar a conèixer les visitants que una altra economia ja està aquí i pot oferir solucions en tots els àmbits del consum: l’habitatge, l’alimentació, les comunicacions, el transport, el finançament, etc…

La FESCdBLL és una fira adreçada al públic general i vol donar visibilitat a una nova manera de treballar i consumir.

La FESCdBLL és un espai de relació i cooperació entre les entitats i empreses d’ESC de la comarca. Volem fer especial incidència en aquest fet, organitzant activitats per promoure aquesta intercooperació.

La FESCdBLL ofereix a les entitats de l’economia social de la comarca un espai d’exposició i informació gratuït per donar a conèixer les seves activitats i serveis.

Durant tot el dia hi haurà també xerrades, taules rodones, projecció de films cooperatius, cantina cooperativa i activitats relacionades amb l’ocupació i l’aprofitament alimentari. Ajuntem el programa d’activitats.

Enguany la FESCdBLL inicia un nou objectiu: posar en contacte les ofertes de feina de les entitats i empreses d’economia social i cooperativa de la comarca amb persones que desitgen treballar en aquest sector. Amb aquest objectiu hi haurà un punt de contacte que anomenem ‘Ocupació ESC’.

– Espai Ocupació ESC

Per tal d’activar aquest espai l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat està recaptant ofertes de treball en el sector ESC de la comarca i recollirà Currículums de persones interessades per fer-los arribar a les empreses.

Vols treballar en el sector de l’economia social, solidària i cooperativa?

La #FESCdBLL posa en contacte les empreses i entitats d’economia social amb les persones que desitgen treballar-hi.

La recuperació de la presencialitat de la Fira ens permet explorar nous escenaris per lluitar contra la desocupació i per fer una aposta estratègica per la inserció sociolaboral com a un eix de treball de l’ESS en l’àmbit comarcal.

Així, la Fira d’enguany té com a temàtica la inserció laboral dintre de l’Economia Social i Solidària. Per això en la carpa de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat hi ha un espai físic on poder consultar ofertes del sector i poder presentar les candidatures de les persones en cerca activa de feina.

Aquest banc d’ofertes i candidatures de l’ESS conformarà una primera posada en marxa d’un eix de treball més ampli que s’ha desenvolupat en l’àmbit comarcal. La col·laboració de les cooperatives, entitats de l’ESS i les administracions públiques ofereix un ampli ventall de possibilitats pel foment de l’ocupació al Baix Llobregat.

Us convidem a visitar l’estand per deixar les vostres ofertes de feina o els vostres CVs.

L’Espai Ocupació ESC s’ubica a la carpa nº 1 de l’Ateneu.

– Plaça de Ramon Roigé i Badia. El Prat de Llobregat.

– Dissabte, 28 de maig, d’11 a 19 hores.

Activitat emmarcada en el #maigcoop, inscriu-t’hi a http://serveis.ateneucoopbll.cat/program/maig-cooperatiu

 

Back To Top