skip to Main Content
Carregant Esdeveniments
Inscripcions

Informació

Start: 3 maig @ 17:15
End: 5 maig @ 15:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
contacte@salapadro.org

Lloc

Carrer Josep Torras i Bages, 62
Carrer Josep Torras i Bages, 62
Cornellà de Llobregat,
+ Mapa de Google

Organitzador

Sala Padró
Correu electrònic
contacte@salapadro.org
Visualitza el lloc web de Organitzador

De sud a nord: com construïm aliances interculturals

3 maig @ 17:15 - 5 maig @ 15:00

El 3, 4 i 5 de maig, a la Sala Padró de Cornellà, celebrarem diferents esdeveniments relacionats amb la interculturalitat i la creació d’aliances.

Jornades d’interculturalitat | De Sud a Nord: com construïm aliances interculturals + Concert ballable i espectacle acrobàtic

3,00 € Entrada anticipada

Les jornades d’interculturalitat: “De Sud a Nord: com construïm aliances interculturals”, son un espai per la discussió, la reflexió i la cocreació d’aliances entre entitats culturals i entre territoris.

El divendres 03 de maig serà el primer dia de les jornades, que compartirem amb Sentimiento Cimarrón i la Companyia Pole-Pole, acròbates de Tanzània.

Agenda de divendres:
– 17h Xerrada: El circ com a oportunitat de treball artístic professional. Procés d’intercanvi cultural amb els acròbates de Tanzània Pole-Pole i l’Associació Tusikcirc.
– 18h: Sentimiento cimarrón.
– 19h: Companyia Pole-Pole, acròbates de Tanzània.

Sentimiento Cimarrón, és una companyia de dansa folklòrica colombiana: El nostre treball artístic està basat en els diferents matisos i colors del folklore colombià, resultat del llegat històric de la mescla de tres races: indígena, negra i espanyola. La companyia va néixer l’any 2005, sota la direcció de Katerine Olivarez, amb la finalitat de transmetre per mitjà de la dansa tradicions culturals i manifestacions folklòriques populars, provinents de diferents regions de Colòmbia. Des del 2009 representen a Colòmbia en festivals de cultura tradicional a Europa. Limoux, Dax, Lodeve, Saint Cherly, Nàpols, Sardenya i Montignac són algunes de les ciutats on han presentat el millor del seu repertori.

La companyia Pole-Pole, acròbates de Tanzània neix d’un programa de l’Associació TuSí(k)Circ en col·laboració amb Circus Mama Afrika (Kigamboni Community Center, a Dar es Salaam, Tanzània) i Move Zanzíbar (Jambiani, Zanzíbar, Tanzània). El projecte va desplegar tallers de malabars, teles, trapezi i acrobàcia aèria a joves adults, dins el programa ja existent de formació de talents (Dar es Salaam) i per proporcionar noves disciplines de circ i poder construir un espectacle més complet (Zanzibar). El programa, més enllà de la oportunitat de gaudir d’un centre cultural, ofereix a joves en risc d’exclusió de diferents parts del país un espai on viure i a la vegada un contacte amb hotels de la zona per poder tenir una sortida laboral. Ara, aquests joves participen d’un Intercanvi Cultural a Europa (Alemanya, Polònia i Espanya), amb el nom de Companyia Pole-pole (que significa Poc a poc en Swahili).

Única representació a Sala Padró, no us ho perdeu. Tota la informació del projecte aquí: Dossier de projecte sobre l’intercanvi cultural – Acròbates Tanzània – Associació TUSÍ(K)CIRC

Entrades per accedir a la xerrada (17:00h) i concert amb Sentimiento Cimarrón (18:00h):
– 3€ entrada anticipada
– 5€ a taquilla
Taquilla inversa per la representació al carrer de la Cia. Pole-Pole, acròbates de Tanzània (19:00h).

Inscripcions.

Back To Top