skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

Informació

Data: 20 maig 2023
Hora: 10:00 - 14:00
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
https://serveis.ateneucoopbll.cat/program/maig-cooperatiu-1

Lloc

Centre Cívic Palmira Domènech
Lo Gaiter del Llobregat 0112
El Prat de Llobregat, Barcelona 08820 España
+ Mapa de Google
Phone
934794535
Visualitza el lloc web de Lloc

Organitzador

creaRSA SCCL
Phone
93 516 96 78
Correu electrònic
info@crearsa.com
Visualitza el lloc web de Organitzador

Coop&Rol

20 maig 2023 @ 10:00 - 14:00

Coop&Rol vol ser una trobada de descobriment i promoció dels jocs de rol com a eina lúdica i de formació cooperativa, ètica i social.

Un joc de rol és un joc narratiu en que la persona que dirigeix, o narradora, i les jugadores teixeixen i donen vida conjuntament a una història fictícia que pot estar basada, o no, en la realitat. A part de la interpretació de cada participant, una mecànica de daus i regles ajuden a donar-li l’aleatorietat característica de tot joc de taula.

En aquest cas, per mitjà del Coop&Rol i la gamificació es pretén que les  assistents aprenguin i es posin en la pell d’aquelles que lluiten i promouen accions de cooperativisme i economia social. Utilitzant jocs de renom, representarem històries on les jugadores esdevindran protagonistes de revolucions energètiques, lluites socials i/o problemàtiques que afecten a col·lectius vulnerabilitzats.

La jornada s’organitzarà al llarg d’un matí en un espai adequat i a través de quatre partides simultànies, cadascuna enfocada a una de les temàtiques d’ESS a representar en el joc. Les encarregades de dirigir cada partida vindran d’entitats de lleure i jocs de rol de tota la comarca del Baix Llobregat.

Aquesta activitat està dirigida a tota mena de públics.

Organitza: creaRSA SCCL

Back To Top