skip to Main Content
Carregant Esdeveniments

Informació

Start: 30 maig @ 11:00
End: 14 juny @ 18:00
Categories d'Esdeveniment:
,
Etiquetes de l'Esdeveniment:
Lloc web:
https://www.instagram.com/circuitdartsantfeliu/

Lloc

Sant Feliu de Llobregat
Sant Feliu de Llobregat + Mapa de Google

Organitzador

Circuït d’Art

Circuït d’Art

30 maig @ 11:00 - 14 juny @ 18:00

La proposta de la nostra entitat es concentra especialment en dissenyar cada any entre els mesos de maig i juny una sèrie d’exposicions simultànies d’artistes emergents locals. Exposicions d’accés gratuït per la ciutadania que rep la informació del Circuit mitjançant les xarxes socials i mitjançant un mapa a partir del qual es poden dibuixar diferents rutes fins a completar i recórrer tot el Circuit d’art de Sant Feliu. Ens hem constituït com associació per impulsar aquesta iniciativa artística popular, iniciativa que volem fer créixer i evolucionar progressivament, oberts a tantes col·laboracions com sigui possible.

Oferim dins del marc d’aquest circuit una sèrie de propostes culturals com concerts, tallers i xerrades que volem contribueixin a la pedagogia popular de l’art d’avui en dia.

Més enllà de les dues setmanes que dura el Circuit d’art pròpiament, també muntem exposicions en un format més reduït. Aquest altre cicle l’anomenem Efímers i són exposicions curtes que poden durar un sol dia. També la nostra participació en les Comunalitats Urbanes de Sant Feliu afavoreix les sinergies amb altres entitats de tipus cultural. Volem canalitzar una necessitat social, la de conèixer-nos a nosaltres mateixos i entre nosaltres mitjançant la pràctica de l’art. Hem decidit autoorganitzar-nos i constituir-nos com a plataforma de difusió artística en l’àmbit municipal. El nostre projecte pretén demostrar que és possible generar exposicions i propostes artístiques de qualitat lluny de l’antiga concepció elitista i capitalista de l’art.

Més informació a tecnica@comunalitatsfll.cat

Back To Top