skip to Main Content
4ª SETMANA UNIVERSITÀRIA DE L’ECONOMIA SOCIAL 2023
Actes | Notícies

Després de l’èxit de les primeres edicions, amb la participació de 30 universitats i més de 5.000 persones en un centenar d’activitats cada edició, la Red ENUIES, de CIRIEC-España, torna a convocar als Centres, Instituts, Càtedres i altres estructures de recerca en Economia Social a la celebració de la 4a Setmana Universitària de l’Economia Social, que tindrà lloc del 20 al 30 de març de 2023. Seran per tant deu dies, com l’any passat, el que permetrà distribuir i espaiar millor les activitats.

Des del CIRIEC es convida a les diferents estructures de recerca d’Espanya i Iberoamèrica a organitzar una o diverses activitats vinculades a l’Economia Social i les seves famílies, en format en línia o presencial, cadascuna des del seu propi centre, facultat o universitat, en algun dels dies proposats, i així completar conjuntament una àmplia agenda d’actes que visibilitzi a l’Economia Social des de l’àmbit universitari.

L’últim dia, dijous 30 de març, estarà reservat a una activitat conjunta de la Red ENUIES, CIRIEC i l’Asociación Española de Contabilidad y Administración de Empresas (*AECA).

S’anima a totes les estructures de recerca a participar en la Setmana Universitària de l’Economia Social 2023, fent les propostes a través del següent formulari fins al pròxim 28 de febrer. S’anima també a les entitats representatives del sector al fet que col·laborin en la Setmana Universitària, participant en les activitats i difonent-les a través dels seus socis, xarxes i mitjans d’informació.

Més informació i detalls clicant en aquest enlace.

Back To Top