Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya

Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya

Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya

Des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació estan elaborant el Pla Estratègic de l’Alimentació de Catalunya, el full de ruta del Futur de l’Alimentació del país per als propers anys, per això volen recollir la major diversitat de veus del nostre territori.

A partir d’aquesta setmana s’estan organitzant sessions de participació en línia per definir com es concreten a cada territori les estratègies i actuacions que es proposen dins d’aquest Pla, per tal de donar resposta a les necessitats específiques de cada zona.

El dimecres 14 d’octubre a les 18h, es realitzarà la sessió adreçada a la zona Barcelona metropolitana. Es tracta d’una sessió de debat en línia, per a la qual és necessària inscripció prèvia a través d’aquest en aquest enllaç.

El calendari de les sessions programades per a la resta de territoris el pots trobar en aquest altre enllaç.

Participa per definir entre tots i totes la estratègia alimentària del país!

2020-10-07T12:54:34+02:00 07 octubre, 2020|Notícies|