Nova línia d’ajuts ApropAMB

Nova línia d’ajuts ApropAMB

Nova línia d’ajuts ApropAMB

Us informem que ha sortit la línia d’ajuts ApropAMB, dotada amb 16.7 milions d’euros. Pels seus eixos d’actuacions, les empreses  (i entitats o associacions) de l’Economia Social són molt idònies per executar aquestes accions (projectes inclusius, culturals, inclusió digital, serveis socials, emprenedoria, dones, mediambiental joves, cures, etc.), però sempre a través dels ajuntaments, que són els que presenten els projectes. També hi hauran subvencions per manteniment o creació de llocs de treball, pagament de lloguers, etc.

En general hi ha dos vies, la primera i en qualsevol de les actuacions, com a entitats subcontractades, i la segona, com a beneficiàries directes (però sempre, insisteim, a través d’un projecte que ens presenti l’ajuntament metropolità).

Realment pensem que és una oportunitat per l’Economia Social, però caldria treballar a través dels ajuntaments, per tant, heu de parlar amb aquests si teniu interès, pel que fa a articular projectes.

Consulteu el pdf informatiu.

2020-10-01T09:06:53+02:00 01 octubre, 2020|General, Notícies|