III Taula Territorial 2020

III Taula Territorial 2020

III Taula Territorial 2020

La tercera Taula Territorial del projecte a l’any 2019-2020 tindrà lloc el proper dia 8 d’octubre de 2020, a les 10h a través de la plataforma ZOOM.

Clica aquí per veure el cartell de l’acte.

Un dels objectius d’aquesta III Taula Territorial 2020 es reprendre el treball portat a terme col·lectivament a la segona taula territorial que va tenir lloc al setembre. En aquesta línia ens interessa concretar molt millor les propostes sobre Consum Responsable, prioritzant i buscant la millor viabilitat i sostenibilitat del projecte.

Així doncs, treballarem en la proposta per la constitució de dos grups de desenvolupament de projecte per concretar les 2 iniciatives sobre consum responsable que vam començar a treballar a la segona taula del dia 17 de setembre.

Coneixerem experiències inspiradores del sector de l’Economia Social relacionades amb aquest objectiu i tractarem de definir col·lectivament aquests grups i les seves futures dinàmiques de treball.

Complementàriament també s’informarà sobre les jornades que s’estan duent a terme en l’elaboració de la Guia per l’aplicació de les clàusules socials en els plecs de contractació pública que està liderant l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat dins del seu marc estratègic.

Ens agradaria molt comptar amb les vostres aportacions i reflexions, motiu pel qual restem a l’espera de la vostra confirmació d’assistència, a l’adreça de correu electrònic ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat

I per a tenir present el treball fet, us deixem el vídeo resum de la II Taula Territorial 2020 duta a terme el passat 17 de setembre.

2020-10-05T10:00:43+02:00 30 setembre, 2020|Actes|