Resolucions sobre mesures de contenció brot COVID19 en diversos municipis

Resolucions sobre mesures de contenció brot COVID19 en diversos municipis

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ens informen que, al DOGC d’avui, han sortit publicades noves resolucions que prorroguen i/o adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 en diversos municipis de Catalunya.

Precisem que les tres resolucions publicades avui incorporen especificacions en relació amb les activitats docents (en centres educatius i del sistema universitari), les activitats de lleure infantil i juvenil (incloses les extraescolars) i les activitats d’intervenció socioeducativa (serveis d’intervenció socioeducativa i centres oberts). Veureu que a totes es replica el mateix text.

RESOLUCIÓ SLT/2230/2020, de 15 de setembre, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 als municipis de Girona i de Salt.
Veure la Resolució

RESOLUCIÓ SLT/2229/2020, de 15 de setembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19 a determinats municipis de la comarca de la Noguera.
Veure la Resolució

RESOLUCIÓ SLT/2228/2020, de 15 de setembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19 als municipis de Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Badalona, Sant Feliu de Llobregat, Castelldefels i Gavà.
Veure la Resolució

2020-09-16T18:41:56+02:00 16 setembre, 2020|COVID-19, Notícies|