Acceptem el repte: el Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET) busca iniciatives transformadores que donin resposta a reptes globals

Acceptem el repte: el Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET) busca iniciatives transformadores que donin resposta a reptes globals

Acceptem el repte: el Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET) busca iniciatives transformadores que donin resposta a reptes globals

Durant el Fòrum Social Mundial de les Economies Transformadores (FSMET), que arran de la pandèmia de la Covid-19 es va realitzar en línia, entre el 25 de juny i l’1 de juliol passats, es va obrir la convocatòria ‘Acceptem el repte‘, que pretén visibilitzar iniciatives que donin resposta als grans reptes globals des de pràctiques econòmiques transformadores concretes i localitzades. Fins al 30 de setembre, organitzacions, xarxes i entitats poden inscriure les seves iniciatives (lluites, campanyes, projectes, polítiques i pràctiques) en la convocatòria.

Les experiències que s’hi presentin s’agruparan en quatre categories: reptes sociopolítics, econòmics, ambientals, i tecnocientífics i del coneixement.

Hi poden participar tota classe d’entitats de l’ESS i les iniciatives presentades formaran part d’un directori, que servirà per impulsar-les com a referents de les economies transformadores. Aquelles pràctiques que rebin més suport de la ciutadania i les millors puntuacions del Comitè de selecció podran participar en un intercanvi, que funcionarà com un apadrinament entre iniciatives del nord i del sud de coneixement i ajuda mútua.

Més informació i bases clicant aquí.

2020-09-01T09:04:14+02:00 01 setembre, 2020|Notícies|