Així serà la FESC2020

Així serà la FESC2020

La novena edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya arriba carregada de novetats! La més important: enguany serà virtual!

  • Durarà un mes! Apunta les dates i fes espai a la teva agenda: del 23 d’octubre al 22 de novembre!

  • Amb nous serveis a les expositores.

  • Divulgació de coneixements i reflexions sobre l’ESS

  • Reducció de  la petjada ecològica

  • I més intercooperació

Tens una proposta d’activitat?

Ja està també obert el formulari de propostes d’activitats per al programa oficial de la fira. Enguany es busquen propostes per a donar a conèixer quins projectes, eines, mecanismes, etc. s’estan desenvolupant en l’entorn de l’economia solidària que incorporin la perspectiva ecològica per tal de donar resposta a la crisi climàtica i socioambiental que afrontem. Totes les accions seran en format virtual i les necessitats tècniques s’han de pensar en aquest sentit.

Més informació i detalls a https://xes.cat/2020/06/30/aixi-sera-la-fesc-2020-ja-tenim-cartell-lema-i-dates-30-de-juny-de-2020-en-general-la-novena-edicio-de-la-fira-deconomia-solidaria-arriba-carregada-de-novetats-la-mes-important-enguany/

Volem Aire FESC!

2020-07-03T10:58:56+02:00 03 juliol, 2020|Actes, Notícies|