Premis als millors treballs universitaris en l’àmbit del tercer sector, l’economia social o les cooperatives

Premis als millors treballs universitaris en l’àmbit del tercer sector, l’economia social o les cooperatives

Premis als millors treballs universitaris en l’àmbit del tercer sector, l’economia social o les cooperatives

El programa de foment de l’economia social Aracoop, amb la col·laboració de la Fundació Roca i Galès, que té com a objectiu principal l’estudi i la promoció del cooperativisme a Catalunya i dels seus principis i valors, estableixen un reconeixement dels millors Treballs de Fi de Grau (TFG) i Fi de Màster o Postgrau (TFM) sobre el tercer sector, l’economia social o les cooperatives. Aquesta acció fomentarà l’especialització en aquestes àrees de coneixement i impulsarà a l’alumnat amb inquietuds socials.

Objectius

  • Donar visibilitat a les àrees de coneixement relatives al tercer sector, l’economia social i el cooperativisme en les universitats catalanes.

  • Fomentar l’especialització del alumnat en tercer sector, economia social i cooperativisme, tant a nivell de Grau com de Postgrau.

  • Reconèixer treballs acadèmics teòrics i pràctics sobre l’economia

    social, cooperativa i del tercer sector que posin en valor noves maneres de produir, gestionar i consumir.

  • En aquesta edició es valoraran especialment els treballs que abordin respostes actuals de la societat, com per exemple: noves formes de producció, el cooperativisme de plataforma, noves formes de consum o de gestió innovadores des del cooperativisme, la continuïtat d’activitats econòmiques en forma de cooperativa així com altres reptes de l’economia social.

  • Facilitar la creació d’una xarxa de personal acadèmic interessat en aquestes àrees.

Destinataris

Persones matriculades en les universitats catalanes públiques i privades, en Graus, Postgraus o Màsters i que presentin treball de Fi de Grau o de Postgrau o treball de Fi de Màster sobre el tercer sector, l’economia social o el cooperativisme durant el curs acadèmic 2019-20.

Termini

El termini per a l’enviament de Treballs de Fi de Grau, Treballs de Fi de Màster o Treballs de Fi de Postgrau s’obrirà el 19 de setembre de 2019 i el 20 de setembre de 2020 (ambdós inclosos). La resolució i el lliurament del premi es realitzarà durant els mesos d’Octubre i Novembre.

Per a poder consultar les bases, inscriure’s o més informació, accediu a la corresponent web d’Aracoop.coop

2020-06-16T09:43:58+02:00 16 juny, 2020|General|