3r Apadrinament Cooperatiu

3r Apadrinament Cooperatiu

Arrenca la 3a edició del programa d’Apadrinament Cooperatiu

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ha posat en marxa la 3a edició del Programa d’Apadrinament Cooperatiu, la iniciativa de suport mutu entre cooperatives federades que posa en valor la trajectòria de les cooperatives amb més experiència i busca la consolidació de les noves cooperatives.

Aquest any, més que mai, el context d’incertesa producte de la COVID19, pot dificultar la presa de decisions i la planificació a mig o llarg termini. El programa d’Apadrinament Cooperatiu torna amb una proposta d’acompanyament personalitzat d’un any de durada sobre temes relacionats amb la presa de decisions, l’àmbit societari o aspectes empresarials del dia a dia.

En les dues edicions anteriors hi han participat més de 40 cooperatives, agrupades en parelles estables que es reuneixen al menys un cop al mes per abordar temes d’interès per a la cooperativa apadrinada.

Participació al programa

Si penseu que us beneficiaríeu del suport d’una cooperativa amb experiència que ja s’ha enfrontat als vostres dilemes actuals, inscriviu-vos al Programa d’Apadrinament Cooperatiu com a Apadrinada.

Si teniu ganes de compartir els vostres aprenentatges dels darrers anys i posar al servei de noves cooperatives el vostre bagatge, inscriviu-vos al programa d’Apadrinament Cooperatiu com a mentora.

Més informació sobre el Programa d’Apadrinament Cooperatiu.

2020-06-12T10:12:56+02:00 12 juny, 2020|Notícies|