Participa al FSMET ara!

Participa al FSMET ara!

Participa al FSMET ara! Reobert el procés d’inscripció

El Fòrum Social Mundial sobre les Economies Transformadores continua avançant, amb desafiaments més urgents que mai en un món en plena reconfiguració.

En el marc del Fòrum Virtual previst del 25 de juny a l’1 de juliol, s’ha reobert la inscripció de participants, organitzacions, activitats i iniciatives! Teniu fins al 20 de juny per a registrar-vos i proposar les vostres activitats!

Sobre la base dels resultats de les reunions preparatòries i els desafiaments sorgits durant l’últim any, els espais de convergència del Fòrum i les activitats autogestionades en línia tenen per objecte contribuir a la creació conjunta d’un Pacte i un Programa d’Economies Transformadores, entorn de quatre dimensions de la transformació sistèmica: el poder, la cultura i el coneixement, les economies i les finances, i les relacions amb la naturalesa i els ecosistemes.

El procés del FSMET es durà a terme en dues etapes en 2020: un Fòrum Virtual a la fi de juny i un Fòrum a l’octubre en relació amb la Fira d’Economia Solidària de Catalunya a Barcelona.

Més informació a RIPESS i a FSMET

2020-06-11T09:46:10+02:00 11 juny, 2020|Notícies|