L’eina de planificació financera

L’eina de planificació financera

L’eina de planificació financera

La Federació de Cooperatives de Treball de Captalunya i la Fundació Seira us presenten l’eina de planificació financera per a cooperatives, en versió renovada i ampliada. FemPla és una eina online per a conèixer ràpidament les necessitats reals de finançament en matèria d’inversions o circulant. Alhora, permet validar la capacitat de l’empresa per a generar beneficis a futur i, d’aquesta manera, optimitzar els recursos financers existents.

Durant aquest any s’ha treballat per millorar l’eina, específicament la seva usabilitat per fer-la més intuïtiva i visualment entenedora.

Entre les novetats de la versió actual, destaquen: un complet pla de tresoreria, estats comptables convertibles utilitzant els models oficials de l’Administració, resum dels models trimestrals de liquidació d’impostos, etc. A més es poden tenir en compte les operacions prèvies a la constitució de la cooperativa, o i també s’hi inclou l’opció de simular les bestretes de les sòcies i les nòmines de les treballadores, funció que era inexistent en la versió anterior.

En definitiva, si ja coneixíeu FemPla segurament us sorprendran les novetats que incorpora l’eina de planificació financera. Si no la coneixíeu, és el moment d’entrar-hi i començar a treballar amb ella. Accediu-hi a continuació:

Àrea d’Orientació Financera de la Federació i accés a FemPLa

2020-06-02T12:48:10+02:00 01 juny, 2020|Notícies|