Activitats Educació en el Lleure Estiu 2020. Protocols específics.

Activitats Educació en el Lleure Estiu 2020. Protocols específics.

Des de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya ens comparteixen les versions finals, aprovades per la Direcció General de Joventut i per el PROCICAT el diumenge passat, dels protocols específics de Colònies, Acampades (inclou rutes i camps de treball) i Casals d’Estiu. L’objectiu és facilitar a les entitats organitzadores de casals, colònies i acampades les màximes mesures de salut i seguretat per prevenir contagis per la COVID-19.

Aquests documents estableixen els requisits mínims imprescindibles per poder realitzar les activitats i s’hauran de complir amb tot rigor una vegada s’hagi autoritzat la posada en marxa de les activitats.

Colònies
Casals d’estiu 
Acampades i rutes

2020-05-29T08:25:30+02:00 29 maig, 2020|COVID-19, Notícies|