Neix Crowdcoop

Neix Crowdcoop

Neix la web Crowdcoop.org!

Avui s’ha arribat a una fita important, Crowdcoop.org serà i és un espai a la teva disposició per a posar el micromecenatge i el matchfunding al servei de l’ESS. Crowdcoop és la contribució dels seus impulsors (Heres Social, Facto Cooperativa i Fundació Goteo) a promoure una economia amb la vida en el centre, a generar formes de finançament que tinguin un retorn social i que comparteixin valors i filosofia amb el cooperativisme que treballa per un sistema de justícia social.

Si cerques finançament per un projecte amb impacte social o vols aportar recursos a projectes engrescadors i transformadors, estaràs d’acord que la circulació de diners no és neutral. Per això no només voldràs saber qui et finança i com, sinó també qui finances i com.

Crowdcoop pretén ser una eina al servei de tothom i que més endavant tindrà un apartat de recursos. Com saben que la millor manera de millorar és a partir de les observacions i propostes constructives, us conviden a que li dongueu una ullada i faciliten un formulari per a recollir totes les vostres opinions.

2020-05-26T10:08:31+02:00 26 maig, 2020|Notícies|