Oferta de plaça de Tècnic Superior

Oferta de plaça de Tècnic Superior

Oferta de plaça de Tècnic Superior

Oferta de feina al nostre Ateneu: es busca Tècnic Superior per a la gestió del projecte Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

L’objecte d’aquesta convocatòria és la selecció mitjançant concurs lliure amb proves de les candidatures per a la constitució d’una borsa de treball de personal Tècnic/a Superior amb titulació de grau universitari o llicenciatura, preferentment en Sociologia, Direcció i Administració d’Empreses, Dret o Econòmiques, per a la gestió del projecte ATENEU COOPERATIU DEL BAIX LLOBREGAT”, en el marc de la convocatòria de subvencions a projectes singulars, la Xarxa d’Ateneus Cooperatius i Projectes Aracoop, per al foment de l’Economia Social i del Cooperativisme, regulada per l’Ordre TSF/1891/2019, de 5 de juliol .

Les candidatures seleccionades per a conformar la borsa de treball han de posseir experiència laboral i/o coneixements demostrables en el sector de l’economia social i cooperativa, a més d’experiència en les tasques principals més avall definides i resta de condicions determinades en la base segona d’aquestes bases.

Actualment cal cobrir una vacant amb una incorporació prevista a partir del dia 1 de juny de 2020 fins el 31 d’octubre de 2020.

Es podran presentar candidatures fins el dilluns 25 de maig, aquest dia inclòs.

Consulteu els detalls clicant aquí.

2020-05-20T10:59:22+02:00 18 maig, 2020|Notícies|