Programa Maig Cooperatiu 2020

Programa Maig Cooperatiu 2020

Com ja us hem anat informant, l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, les entitats d’economia social i les cooperatives del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat organitzen la cinquena edició d’aquest cicle d’activitats de difusió de l’economia social i cooperativa a la comarca.

Aquesta edició, però, serà diferent, atès que no es podran fer activitats presencials. S’ha adaptat el programa per mantenir viu el missatge que l’economia social pot aportar solucions, també en aquests moments difícils i que no s’atura.

Clicant a l’enllaç de sota, podreu consultar l’agenda d’activitats previstes de moment. És una agenda viva que s’anirà actualitzant a mesura que s’afegeixin noves propostes:

Programa del Maig Cooperatiu 2020

2020-05-06T10:15:33+02:00 04 maig, 2020|Maig Cooperatiu 2020|