Maig Cooperatiu 2020

Maig Cooperatiu 2020

El mes de l’economia social i cooperativa al Baix Llobregat

L’economia social promou la participació de les persones, l’ocupació estable, la innovació, l’arrelament al territori i el desenvolupament local. Alhora, les iniciatives d’economia social i solidària prioritzen les dimensions socials, ambientals i humanes de l’economia, a fi de resoldre més eficaçment les necessitats de la ciutadania. Existeixen cooperatives a tots els àmbits i sectors, des de l’atenció a les persones, les energies renovables, la comunicació o la indústria.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, les entitats d’economia social i les cooperatives del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat organitzen la cinquena edició d’aquest cicle d’activitats de difusió de l’economia social i cooperativa a la comarca.

Aquesta edició, però, serà diferent, atès que no es podran fer activitats presencials, però hem adaptat el programa per mantenir viu el missatge i la nostra raó de ser: l’economia social aporta solucions, també en aquests moments difícils.

#ESSnosatura #maigcoop2020 #hofemcooperatiu

I les primeres activitats confirmades són:

“Situació dels autònoms de l’Economia Social i Cooperativa en la crisi de la COVID-19”

Entitat: Ajuntament del Prat de Llobregat

Formació virtual adreçada a autònoms de l’Economia Social i Cooperativa, i també d’altres sectors, amb l’objectiu de conèixer la nova normativa referent als autònoms en l’època d’excepcionalitat de la COVID-19.

CONTINGUTS:

– Normes dictades davant de l’impacte pel COVID-19

– Reial decret llei 7/2020, de 12 de març, pel qual s’adopten mesures urgents per a respondre a l’impacte econòmic de l’COVID-19

– Reial decret llei 11/2020, de 31 de març, pel qual s’adopten mesures urgents complementàries en l’àmbit social i econòmic per fer front a la COVID-19

Data i hora:  Dimarts 5 de maig de 11 a 12:30h.

Gratuït i amb inscripció prèvia enviant e-mail a economiasocial@elprat.cat

Us respondrem a l’e-mail amb les instruccions. Formació virtual a través de la plataforma Jitsi. Més informació: https://www.elprat.cat/

Organitza: Ajuntament del Prat de Llobregat, Federació de Cooperatives de treball de Catalunya i Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

“Efectivitat personal 4.0”

Entitat: Ajuntament del Prat de Llobregat

Formació en format de taller per ser més productius/ves amb Joanma Torres, de Torres i Associades. Actualment el nostre entorn provoca que tinguem més requeriments tecnològic, relacionals, etc. Aquest taller pretén canviar el nostre món a través d’hàbits saludables i productius així com d’eines pràctiques i focalitzades per ser més efectius amb el nostre temps.

OBJECTIUS:  Ser més productiu. Fer més amb menys. Fer que les accions succeeixin. Guanyar focus. Reduir els estressos. Agilitzar  la nostra dinàmica de treball.

CONTINGUTS:   Filosofia i paradigmes de la Efectivitat.  Errors i pràctiques improductives. Efectivitat  4.0, evidències. Hàbits i Tècniques d’Efectivitat: Lean Mail, gestió del teu gestor de correu amb GTD (Getting Things Done). TOBU matrix.

Data i hora: Dimarts 12 de maig de 9:30 a 14:30h.

Gratuït i amb inscripció prèvia enviant e-mail a economiasocial@elprat.cat

Us respondrem a l’e-mail amb les instruccions. Formació virtual a través de la plataforma Collaborate Ultra. Més informació: https://www.elprat.cat/

Organitza: Ajuntament del Prat de Llobregat i Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

2020-04-28T10:26:03+02:00 28 abril, 2020|Maig Cooperatiu 2020|