Informació COVID-19 28/04

Informació COVID-19 28/04

 

Un butlletí informatiu

Des d’ARCA han compartit un nou butlletí dels Grups d’Acció Local (GAL) que han impulsat amb l’objectiu de recopilar la informació, mesures i actuacions que s’estan generant per fer front a la crisi del Covid-19, i que poden ser d’interès per a la ciutadania, empreses (microempreses i pimes rurals), entitats i institucions:

Butlletí nº1

Si us voleu subscriure

Enquesta d’impacte en salut emocional

L’associació Economia Social De Catalunya (AESCAT), de la mà de SePrA, han elaborat una enquesta amb la voluntat d’entendre l’afectació a les nostres vides de les diferents situacions laborals durant aquest període de pandèmia. Les dades que es recolliran a continuació seran emmagatzemats garantint l’anonimat i només seran utilitzades amb finalitat estadística.

Enquesta

2020-04-28T09:55:40+02:00 28 abril, 2020|COVID-19|