Informació COVID-19 24/04

Informació COVID-19 24/04

FAQs Covid-19 de la Federació de Coperatives de Treball de Catalunya

Des de l’inici del confinament la Federació ha estat atenent les preguntes i dubtes de les cooperatives en l’àmbit laboral i econòmic. N’han fet un recull amb les qüestions més plantejades. A més es tracta d’un FAQ viu que es va ampliant a mesura que apareixen nous dubtes.

Podeu accedir-hi fent clic aquí.

Recursos de La Obrera

El Barri Cooperatiu La Obrera està recopilant a la seva web totes les informacions que ens arriben de recursos, ajudes, informacions i formacions. Pretenen establir un lloc de consulta en cas d’ajuda i estan oberts a rebre aportacions de tothom.

Podeu accedir-hi fent clic aquí.

Marketplace empresarial Covid-19

Us recordem que el Departament d’Acció de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa el Marketplace empresarial Covid-19, un espai de connexió entre oferta i demanda per fer front a l’emergència sanitària. Un espai per a les empreses on compartir tot allò que puguin aportar i convertir-se en part de la solució.

Podeu accedir-hi fent clic aquí.

2020-04-24T17:09:34+02:00 24 abril, 2020|COVID-19|