PROGRAMA D’ACOMPANYAMENT AL DESENVOL DE PROJECTES SOCIALS

PROGRAMA D’ACOMPANYAMENT AL DESENVOL DE PROJECTES SOCIALS

PROGRAMA D’ACOMPANYAMENT AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES SOCIALS

Inscriu-te al programa d’Acompanyament al desenvolupament de Projectes Socials 2020, impulsat per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, creat per Innobaix, amb la col·laboració de l’Escola de negocis Eada que posa a disposició dels participants docents amb una visió real del mercat.

Aquest és un projecte de formació empresarial social de primer nivell, totalment subvencionat. S’orienta a emprenedors que comencen nous projectes, o a empresaris i directius, dins de l’àmbit de l’Economia Social, que afronten moments de canvi o creixement en projectes en consolidació. Tots ells rebran eines que els ajudaran a portar a l’èxit les seves idees, amb continguts teòrics i pràctics que poden aplicar als seus negocis de manera immediat amb un acompanyament continu als projectes.

Beneficis per als participants:

  • Tractar globalment la innovació amb possibles projectes a les cooperatives.

  • Treballar i conèixer una metodologia pel desenvolupament d’un projecte, el testeig de mercat, el model de negoci que implica, el lideratge d’un equip de projecte, la seva presentació per a inversors o col·lectius concernits i les vies de creixement que una cooperativa pot adoptar amb un projecte.

  • Tenir un acompanyament continu  en el projectes amb feedback expert.

  • Donar el primer pas per la possible creació d’una Unitat d’Innovació a les seves organitzacions.

Calendari:

  • 4 de març: Màrqueting analític. 9:30 a 13:30 hores

  • 10 de març: Màrqueting analític i estratègic. 9:30 a 13:30 hores

  • 18 de març: Innovació i creixement cooperatiu. 9:30 a 11:30 hores

  • 25 de març: Presentació a inversors. 9:30 a 13:30 hores

Ubicació:  A la seu d’Innobaix al Citilab, Plaça de Can Suris, s/n, Cornellà

 

Aquelles persones que estiguin interessades, i de cara a la seva selecció, poden enviar un correu electrònic a ccapitan@innobaix.cat  amb les seves dades de contacte, nom i cognoms, correu electrònic, telèfon i una petita explicació del seu projecte o presentació de la seva empresa o entitat.

 

Feu clic aquí per el Programa Creixement projectes Social 2020

 

Per a més informació contacteu a: ccapitan@innobaix.cat o ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat 

2020-03-02T12:44:27+01:00 02 març, 2020|General|