I TAULA TERRITORIAL ATENEU COOPERATIU DEL BAIX LLOBREGAT

I TAULA TERRITORIAL ATENEU COOPERATIU DEL BAIX LLOBREGAT

 

I Taula Territorial 2020

El proper dia 4 de març es portarà a terme la I Taula Territorial 2020 de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat. Tindrà lloc de 09:30h a 13:00h al centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Viladecans, Can Calderón. (C/ Andorra 64, Viladecans).

En aquesta ocasió l’acte comptarà amb la participació dels companys de l’Observatori del Consell Comarcal del Baix Llobregat que faran una presentació de les dades i els trets econòmics més rellevants de la nostra comarca.

Reprendrem el treball portat a terme col·lectivament a les anteriors taules territorials sobre els àmbits estratègics de treball i les idees de projectes per cobrir les necessitats del nostre territori. Tindrem un espai de treball per contrastar i reflexionar conjuntament sobre l’impacte que aquests projectes proposats anteriorment podrien tenir a la nostra comarca tenint en compte les dades presentades per l’observatori.

Un dels objectius d’aquesta I Taula Territorial ACBLL 2020 serà també fer un primer pas cap a l’elaboració d’una Guia per l’aplicació de les clàusules socials en els plecs de contractació pública com a part del pla de desenvolupament estratègic del mateix projecte Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, per tant, mirarem d’introduir aquest tema enllaçant-lo amb tot el treballat durant la sessió.

Per aquest motiu volem convidar a les entitats d’Economia Social i cooperativa, a les persones interessades en el foment del cooperativisme i l’Economia Social i a altres actors del sector i del territori a acompanyar-nos aquest dia per participar en aquesta sessió de debat i reflexió al voltant de l’Economia Social i Cooperativa al Baix Llobregat. No hi falteu!

Inscriu-te al següent FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

 

2020-03-02T12:21:44+01:00 02 març, 2020|General|