PAISATGES COOPERATIUS – SURT DE CASA

PAISATGES COOPERATIUS – SURT DE CASA

NOVA CAMPANYA D’ESS PAISATGES COOPERATIUS

El Programa d’Economia Social de la Generalitat de Catalunya ha impulsat una campanya per donar a conèixer projectes cooperatius d’èxit al territori català.

La campanya, elaborada per l’equip de comunicació del programa i que compta amb material audiovisual treballat per la cooperativa Produccions Saurines, busca presentar un total de dotze projectes cooperatius entre els mesos de novembre i gener a través dels canals comunicatius i les xarxes socials dels catorze ateneus cooperatius de Catalunya.

Els vídeos serviran per difondre els valors cooperatius i els avantatges de l’Economia Social; una alternativa al sistema actual que cada vegada genera més llocs de treball i suposa una opció atractiva per a centenars de projectes empresarials.

#PAISATGESCOOPERATIUS

Els vídeos de la campanya aniran etiquetats amb el hashtag #paisatgescooperatius, i seran representatius de projectes cooperatius de diferents àmbits: s’hi han agrupat iniciatives urbanes, rurals, turístiques i també industrials i tecnològiques. El material servirà per donar a conèixer diferents empreses catalanes que treballen amb economia social i solidària i demostrar que aquesta economia és una oportunitat d’èxit.

No perdis de vista la campanya a les nostres xarxes!!!

L’economia social i solidària és inclusiva, sostenible i arrelada al territori. Us deixem aquest primer vídeo on us mostrem com @Surtdecasa fa visible la cultura que té voluntat de transformació social del territori.

 

Fes clic per veure el vídeo 

 

 

Campanya: Programa d’Economia Social de la Generalitat

Vídeos:  Cooperativa Produccions Saurines

2019-11-07T12:57:54+01:00 05 novembre, 2019|General|