Vallirana Emprèn

Vallirana Emprèn

ARRENCA EL VALLIRANA EMPRÈN!

 

L’Ajuntament de Vallirana, com a membre de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, ha inaugurat aquest dilluns dia 16 de setembre la 6a edició de Vallirana Emprèn, la formació per l’emprenedoria i foment de l’economia social i cooperativa.

Programa d’un mes de durada per a preparar a aquells emprenedors que tinguin un projecte a portar-lo a terme. Formació per definir, impulsar i fer viable una idea oferint una formació específica.

El Vallirana Emprèn oferirà un programa formatiu de 100 hores amb classes de dilluns, a divendres, amb un contingut que inclou: gestió del canvi, competències i habilitats emprenedores, l’entorn legal, l’empoderament, la introducció al món de l’empresa, màrqueting, comunicació…

El programa compta amb altres fases com són: les sessions d’assessorament dels plans d’empresa, la presentació dels projectes empresarials i assessorament per a la presentació de projectes davant de públic.

2019-09-18T15:09:58+02:00 18 setembre, 2019|General|