Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2019 

Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2019 

Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2019 (FESCdBLL)

Més de 75.000 persones del Prat, de la comarca i de tota Catalunya visiten anualment la Fira Avícola del Prat. La FESCdBLL n’és una part important. Posem a disposició de l’economia social un espai emblemàtic molt potent per amplificar la veu de les empreses i entitats que treballen per una altra economia.

La FESCdBLL vol acollir una representació de l’ESC de la comarca del Baix Llobregat, per donar a conèixer els visitants que una altra economia ja està aquí i pot oferir solucions en tots els àmbits del consum: l’habitatge, l’alimentació, les comunicacions, el transport, el finançament, etc…

La FESCdBLL és una fira adreçada al públic general, visitada per persones que han sentit poc a parlar de l’Economia Social i Cooperativa: la Fira vol donar visibilitat a una nova manera de treballar i consumir.

La FESCdBLL és un espai de relació i cooperació entre les entitats i empreses d’ESC de la comarca.

 

La FESCdBLL ofereix a les entitats de l’economia social de la comarca un espai gratuït d’exposició i informació  per donar a conèixer les seves activitats

Com ho farem?

Les entitats d’ESC de la comarca del Baix Llobregat o bé que la seva activitat es desenvolupi en part a la nostra comarca, sou convidades a omplir la vostra sol·licitud de participació abans del dia 30 de setembre de 2019.

Us demanem que ompliu la butlleta d’inscripció en aquest enllaç

Estem treballant per tal que el disseny dels espais de la FESCdBLL pugui mostrar l’oferta de les empreses i entitats sense que la seva presència física sigui imprescindible. Si considereu que la vostra presència a la fira és important, inscriviu-vos i ens adaptarem a les vostres necessitats, dissenyant espais amb les/els informadors/res més adients.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat de Llobregat gestionarà les sol·licituds, amb l’objectiu que hi siguin presents el màxim nombre de sectors i entitats de l’activitat econòmica de la comarca.

Es farà pública la composició de la Fira l’octubre de 2019.

+Informació

dins el recinte de la

46ª Fira Avícola de la Raça Prat

que se celebrarà els dies 13, 14 i 15 de desembre de 2019

al recinte de la Granja de la Ricarda del Prat de Llobregat

Horaris de la Fira:

Divendres dia 13: de 18 a 21 hores

Dissabte dia 14: de 10 a 21 hores

Diumenge dia 15: de 10 a 20 hores

Organització de la FESCdBLL / Contacte:

Xavier Gimenez  i/o  Sara Delgado

(tècnics d’economia social de l’ajuntament del Prat de Llobregat)

Centre de Promoció Econòmica

  1. Les Moreres, 48

08820 El Prat de Llobregat

gimenez@elprat.cat

delgadoms@elprat.cat

Tel. 934 786 878 (ext.5625 i 5648)

2019-09-18T11:38:03+02:00 17 setembre, 2019|General|