26.09.19: TERCERA TAULA TERRITORIAL

26.09.19: TERCERA TAULA TERRITORIAL

3a Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

El dia 26 de setembre de 09:30h a 13:00h al Consell Comarcal del Baix Llobregat tindrà lloc la 3a Taula Territorial de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

En aquesta ocasió i després de l’èxit d’implicació de la primera i segona taula portades a terme durant aquesta convocatòria, volem posar fil a l’agulla i mirar de decidir quins àmbits estratègics de treball hauríem de dur a terme des del nostre Ateneu. Analitzarem 4 àmbits d’activitat sorgits en les sessions de treball fetes fins ara per decidir quines volem treballar conjuntament des de l’Ateneu.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat és un projecte impulsat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat i que enguany compta amb vint-i-cinc entitats agrupades i més de seixanta entitats col·laboradores. En el projecte d’esdevenir l’espai de referència del foment i promoció de l’Economia Social, Solidària i Cooperativa, un dels eixos sobre els quals pivota l’acció de l’Ateneu és l’organització d’aquestes taules territorials on establir un espai de trobada, treball i reflexió amb caràcter permanent i visió de present i futur.

A les anteriors taules han participat més de 40 entitats, donant lloc a trobades de reflexió conjunta plena d’idees i aportacions per part dels participants que ens ha obert camí a diferents línies de treball i riquesa d’opinions i experiències. A partir d’aquí es valorarà de quina forma des de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i amb el suport del Jordi García, continuem aquestes trobades per poder definir un pla de treball i generar oportunitats, eines i recursos, que ajudin a veure com es poden fer evolucionar a aquests projectes triats pels grups de treball.

Podeu fer la vostra inscripció a ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat indicant el vostre Nom i Cognom i nom de l’entitat. 

Evelin Castillo

Tècnica impulsora Programa d’Economia Social i Cooperativa

Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

Tel. 936852400  Ext. 570
Consell Comarcal del Baix Llobregat
2019-09-10T15:21:30+02:00 10 setembre, 2019|General|