SEGONA TAULA TERRITORIAL DE L’ACBLL: ÈXIT DE IMPLICACIÓ 

SEGONA TAULA TERRITORIAL DE L’ACBLL: ÈXIT DE IMPLICACIÓ 

SEGONA TAULA TERRITORIAL DE L’ACBLL

ÈXIT D’IMPLICACIÓ 

La Taula va comptar amb la participació activa de més de 30 entitats entre Agrupades i Col·laboradores. En aquesta ocasió vàrem apuntar a treballar en clau més estratègica, reflexionant de forma conjunta sobre possibles projectes comarcals propis que siguin tractors per generar noves dinàmiques de relació/participació de les diferents entitats. Seguint el pla de treball que estava previst liderat en la seva conducció pel Jordi Garcia Jané i a arran del debat generat entre les diferents entitats convidades de l’administració pública i de l’ESS,  van  sorgir 5 propostes de treball de projectes estratègics.

Aquests projectes neixen de les necessitats detectades al Baix Llobregat i tenen a veure amb la formació, l’emprenedoria i el mentoratge, la formació a centres educatius i l’habitatge, valorant l’impacte que aquests suposarien al nostre territori.

Es valorarà de quina forma des de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i amb el suport del Jordi, continuem aquests trobades per poder definir un pla de treball i generar oportunitats, eines i recursos, que ajudin a evolucionar a aquestes projectes triats pels propis grups de treball.

 

La Tercera Taula Territorial tindrà lloc el dia 26 de setembre de 9:30h a 12:30h. En cas de voler participar-hi contacta’ns a ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat

 

2019-07-08T13:30:23+02:00 08 juliol, 2019|General|