COOPBRIM PERSIANES AL BAIX

COOPBRIM PERSIANES AL BAIX

COOPBRIM PERSIANES AL BAIX

NOU MATERIAL del nostre Servei de transformació i rescat d’empreses

 Si ja tens un negoci però el vols orientar cap a aquest model econòmic o la teva empresa es troba en procés de tancament i vols transformar-la, vine i assessorat amb nosaltres sobre els seus beneficis!

Vols un canvi però no coneixes les formes jurídiques alternatives que poden encaixar amb la teva empresa i transformar-la?  nosaltres t’ajudem!

Estàs pensant en el tancament del teu negoci i no saps què es pot enfocar d’una manera diferent i viable, amb altres valors, per afavorir i fomentar la seva continuïtat?  Assessora’t i trobem solucions plegats!

Consulta el nostre material informatiu sobre la transformació de qualsevol entitat a cooperativa! Fes clic i descarregat el dossier clicant  aquí: COOPBRIM PERSIANES AL BAIX

Amb el servei COOPBRIM PERSIANES t’oferim un espai a mida de formació i acompanyament pel teu projecte. Ens adaptem a la teva situació i donem opcions per millorar el teu negoci a través de l’economia social, a més d’impulsar la teva empresa amb l’oportunitat de formar part de la nostra xarxa.

Aquest servei s’adreça a negocis que encara no pertanyen al model econòmic de l’economia social o empreses en tancament, per donar suport i resposta a les teves necessitats.

Dona una nova visió al teu negoci i coneix una altra forma de fer economia!

Informa’t de seguida i demana una sessió mitjançant el correu electrònic ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat o al telèfon 936852400.

2019-07-08T11:44:55+02:00 04 juliol, 2019|General|