NETWORKING D’ENTITATS D’ECONOMIA SOCIAL DEL BAIX LLOBREGAT

NETWORKING D’ENTITATS D’ECONOMIA SOCIAL DEL BAIX LLOBREGAT

NETWORKING D’ENTITATS D’ESS, EL MERCAT SOCIAL DEL BAIX LLOBREGAT

Ets una entitat d’ESS?

Coneixes les entitats presents al teu territori?

Saps la importància de comptar amb una xarxa de suport en el teu sector?

Vols arrelar-te al territori o trobar noves oportunitat d’intercooperació?

Us convidem a participar el proper dia 7 de JUNY a la jornada de NETWORKING del MERCAT SOCIAL DEL BAIX LLOBREGAT!

La jornada organitzada per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat té com a objectiu crear un espai perquè les entitats puguin donar-se a conèixer i a on puguin trobar noves oportunitats de treball i suport, possibles sinergies i aliances i poder definir idees que puguin desenvolupar de manera col·laborativa.

La jornada va destinada a les entitats col·laboradores de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i a totes aquelles entitats d’Economia Social, Solidària i cooperativa del territori que vulguin participar a la jornada.

La jornada es portarà a terme de 9:30h a 12:30h al mateix Consell Comarcal del Baix Llobregat amb la col·laboració de l’entitat Heres.

Si esteu interessats en participar heu de fer inscripció a l’adreça ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat posant el vostre nom i cognom i ENTITAT a la qual pertanyeu. Podrà participar ala jornada 1 persona, màxim 2 per entitat.

Inscriviu-vos per participar!

2019-05-30T11:19:45+02:00 30 maig, 2019|General|