PROPERAMENT SEGONA TAULA TERRITORIAL 2019

PROPERAMENT SEGONA TAULA TERRITORIAL 2019

SEGONA TAULA TERRITORIAL  DE L’ACBLL

Després de l’èxit de la 1a Taula Territorial del passat dia 21 de març a la qual vam comptar amb la participació i la implicació de les entitats que formen part de l’ACBLL, tenim previst portar a terme una 2a Taula Territorial el dia 20 de juny amb l’objectiu de seguir treballant de forma col·lectiva els temes d’interès sorgits de la pròpia xarxa.

En aquesta ocasió apuntem a treballar en clau més estratègica, reflexionarem sobre projectes comarcals propis que siguin tractors per generar noves dinàmiques de relació/participació de les diferents entitats.

A aquest acte participen més de 40 entitats entre Agrupades i Col·laboradores. L’anterior taula territorial va esdevenirt una reflexió conjunta plena d’idees i aportacions per part dels participants que obre camí a properes taules amb diferents línies de treball i riquesa d’opinions i experiències.

L’acte es portarà a terme el dia 20 de juny de 9:30h a 12:30h al Consell Comarcal del Baix Llobregat.

En cas que volgueu assistir i participar a la propera podeu enviar un mail a ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat

2019-07-08T13:25:50+02:00 30 maig, 2019|General|