Formació pràctica per gestors, assessors i prescriptors

Formació pràctica per gestors, assessors i prescriptors

   VOLS OBTENIR EL TEU SEGELL AQUÍ ES COOPERA?

FORMACIÓ PRÀCTICA PER GESTORS, ASSESSORS I PRESCRIPTORS

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat portarà a terme durant el mes de maig 3 formacions pràctiques gratuïtes dirigides a gestors, assessors i prescriptors tècnics de la comarca. 

Tindran lloc els dies 3, 10 i 17  de maig respectivament, de 9h a 12h a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

L’objectiu d’aquestes sessions és aprofundir en els conceptes pràctics clau en la gestió de les empreses cooperatives per tal de dotar de les eines més actualitzades, els tràmits, la normativa i el dia a dia fiscal i laboral de l’activitat cooperativa.

Aquestes sessions pràctiques estan obertes a tècnics municipals i comarcals de promoció econòmica, emprenedoria i qualsevol àmbit relacionat, així com qualsevol persona amb interès en la gestió de les cooperatives o que realitzi tasques d’assessorament en la seva activitat.

Us animem a participar-hi i us agrairem que feu extensiva la invitació a qualsevol gestor o assessor del vostre municipi que creieu hi pugui tenir interès!

MÉS INFORMACIÓ DE LES 3 SESSIONS A L’AGENDA DEL MAIG COOPERATIU, CONSULTA-LA FENT CLIC AQUÍ.  

 Els cursos seran realitzats per una entitat d’economia social amb àmplia expertesa en gestió de cooperatives i associacions i l’aprofundiment en el regim fiscal i laboral.

Des de l’Ateneu impulsem cada any més de 30 noves creacions d’empreses cooperatives i més de 100 projectes d’emprenedoria social, projectes amb futures necessitats d’assessorament fiscal, laboral i comptable. La participació per part dels prescriptors és clau per consolidar el seu coneixement a l’hora d’atendre aquests projectes i els donaran visualització com a servei, ja que la participació als tallers comporta que l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat els incorporarà en un llistat de gestors i assessors recomanats al web de l’Ateneu (http://ateneucoopbll.cat), i rebran també un distintiu “Aquí es coopera” pel seu despatx i per la seva pàgina web en format logo.

Les 3 sessions es celebraran a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat:

Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat

UBICACIÓ Google Maps: https://goo.gl/maps/6WHNP9pbNFE2

Per qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres  a ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat i al telèfon 936852400

2019-04-12T13:54:08+02:00 12 abril, 2019|General|