ARRIBA EL PREMI ATENEU COOPERATIU DEL BAIX LLOBREGAT 2018 – 2019

ARRIBA EL PREMI ATENEU COOPERATIU DEL BAIX LLOBREGAT 2018 – 2019

ARRIBA EL PREMI ATENEU COOPERATIU DEL BAIX LLOBREGAT 2018 – 2019!

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, com a entitat coordinadora de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, ha obert la convocatòria del Premi Ateneu Cooperatiu 2018 – 2019.

En aquesta segona edició, l’objectiu del premi és poder fer un reconeixement i impuls de les entitats d’economia social del nostre territori que destaquen per ser projectes innovadors, per la seva vocació social, per ser sostenibles, per intercooperar, per disposar d’un pla formatiu que fomenta el coneixement de l’economia social i solidària, per aplicar criteris de transparència, qualitat laboral, l’ús de noves tecnologies i el respecte amb el medi ambient.

La convocatòria per presentar les candidatures s’ha obert el dia 2 abril i finalitzarà el proper 31 d’agost del 2019.

Podeu consultar clicant aquí les Bases Premi Ateneu 2018 – 2019.

El Premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018 – 2019 estan adreçats a entitats de l’Economia social i solidària constituïdes i enregistrades corresponentment i amb seu social a qualsevol dels municipis del Baix Llobregat.

El certamen premiarà amb tres premis de 2500€, 1700€ i 800€ respectivament, a les tres entitats que obtinguin la valoració més alta per part del jurat en funció dels diferents criteris valoratius en àmbits com la innovació, la sostenibilitat, la intercooperació, l’impuls i visibilització de l’economia social i solidària, la qualitat laboral, l’ús de noves tecnologies, el respecte amb el medi ambient i altres aspectes socials vinculats amb la igualtat i la transparència.

Això es realitzarà a través d’un Qüestionari de valoració de la candidatura presentada.

Aquest qüestionari s’haurà de fer mitjançant una petita entrevista amb els tècnics referents de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, o bé el mateix dia de presentació de la sol·licitud o bé demanant cita prèvia a través de l’adreça electrònica ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat  o al telèfon 93 685 24 00 (ext. 570)

Els interessats poden trobar més informació sobre les bases del Premi i la documentació necessària per participar en l’apartat del Premi de ACBLL 2018 – 2019 del nostre web.

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat és l’entitat de referència del foment i promoció de l’Economia Social i Cooperativa a la comarca. En el marc de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, s’orienta a la creació de noves cooperatives així com a la consolidació i la generació de llocs de treball en cooperatives existents, i al foment de l’intercanvi de coneixement de l’economia social.

La Xarxa d’Ateneus Cooperatius és una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i sorgida a partir de l’aliança de diversos actors públics i privats de l’economia social del territori, amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d’economia transformadora que dóna resposta a la necessitat del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat.

 

2019-04-02T15:10:46+01:00 02 Abril, 2019|General|