MAIG COOPERATIU 2019

MAIG COOPERATIU 2019

PARTICIPA AL MAIG COOPERATIU

Arriba el mes de maig, el mes de l’economia social i cooperativa al Baix Llobregat! 

El MAIG COOPERATIU és un cicle d’activitats de difusió de l’economia social i cooperativa amb propostes per a tots els públics que inclou actes divulgatius, xerrades, tallers o presentacions que van des de la difusió dels avantatges de l’opció cooperativa a altres activitats i temàtiques del nostre sector.

El #maigcoop és una campanya impulsada per l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament del Prat de Llobregat i que compta amb la participació dels municipis cooperatius, les entitats d’economia social i les cooperatives del Baix Llobregat.

Actualment estem elaborant la quarta edició d’aquest cicle d’activitat de difusió de l’economia social i cooperativa a la comarca amb un programa a on inclourem aquelles accions que les entitats esteu interessades a difondre i compartir.

Si ets una entitat d’Economia Social i tens previstes accions pel mes de maig o si t’agradaria poder elaborar i portar-ne alguna a terme; afanyat i contacta amb nosaltres a ateneucooperatiu@elbaixllobregat.cat i t’informarem de com participar. 

L’Ateneu cooperatiu juntament amb les entitats participants portarem a terme un programa d’acció i difusió de la campanya amb l’objectiu d’impulsar i visibilitzar tot allò que s’està portant a terme al sector del nostre territori.

Durant tot el mes de maig es realitzaran arreu de la comarca activitats de difusió de l’economia social com xerrades, tallers, exposicions, jornades o mercats.

Podreu trobar les activitats pròximament a la nostra agenda.

2019-03-22T14:19:50+01:00 18 Març, 2019|General|